98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Enric Llorca exposa a Copenhaguen el model de Sant Andreu de la Barca per promoure la salut de les persones

Enric Llorca exposa a Copenhaguen el model de Sant Andreu de la Barca per promoure la salut de les persones

 

L’alcalde Enric Llorca ha ofert el 17 de setembre a Copenhaguen ,en la reunió anual organitzada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), una conferència per explicar el paper de les ciutats per promoure la salut de les persones.

Llorca_OMS_2_alta

Enric Llorca ha valorat  a Ràdio Sant Andreu la participació de l’Ajuntament en aquesta reunió de l’OMS on ha destacat el paper de les ciutats com a laboratori per implantar polítiques saludables per als seus ciutadans.

En aquesta trobada han participat representants ministerials de 54 països de la Unió Europea i Sant Andreu de la Barca és la ciutat convidada per explicar la seva experiència en matèria de salut pública.

Sant Andreu de la Barca és un municipi distingit per l’OMS com “Ciutat Saludable” per les polítiques que s’impulsen des del consistori per promoure la salut dels ciutadans i forma part de la Xarxa Europea de Ciutats Saludables.